Wat doet een persoonlijke shopper?

persoonlijke shopper

Wat doet een personal shopper? Hij winkelt. Alleen niet het soort winkelen waar je misschien aan denkt zoals in een warenhuis of kledingwinkel. Een personal shopper gaat niet naar een winkel en koopt het eerste wat hij ziet. Hij kijkt rond en kiest wat hij wil.

Er zijn honderden websites die personal shoppers inhuren. De bedrijven betalen soms een vergoeding om elke aanvraag te verwerken. Ze betalen niet per aanvraag of iets dergelijks. Een onafhankelijk bedrijf inspecteert het hele dossier en stelt de resultaten samen. De shopper heeft 30 dagen om zich van het dossier te ontdoen.

Hoeveel kan een persoonlijke shopper verdienen?

Er zijn allerlei financiële stimulansen beschikbaar voor wie een persoonlijke shopper wil zijn. De vooruitgang in de technologie heeft meer mogelijkheden geschapen om online geld te verdienen. Er zijn speciale websites die dit werk voor u kunnen doen tegen een aanzienlijke korting. Sommige bedrijven betalen een percentage van de totale verkoop aan de personal shopper. Zij maken een groot onderscheid tussen lokaal en internationaal winkelen.

Er zijn ook andere mogelijkheden. Naast het verdienen van geld, zijn er manieren om het leven van uw winkelgenoot te verbeteren. Als je bijvoorbeeld een vriend hebt die bereid is je te helpen, kun je hem of haar een gratis tas of handtas geven. Er is geen betere manier om waardering te krijgen dan een cadeau van je vriend.

Meestal is de dienst echter gratis. Als u toch iets voor uw persoonlijke shopper wilt kopen, neem dan eerst contact op met het bedrijf.

Hoe lang duurt het om uw persoonlijke shopper te krijgen?

De minimale wachttijd bedraagt gewoonlijk tussen twee en zes weken. De typische tijd is vier tot acht weken.

Werkt uw persoonlijke shopper voor u?

Misschien nog niet, maar ze zijn niet ver meer. Het bedrijf dat een personal shopper inhuurt heeft een manier gevonden om de dienst genetwerkt te maken. Elke baan is potentieel colportage. Je kunt veel over een bedrijf zeggen door hoe ze hun zaken runnen.

Hoe vaak wordt er persoonlijk gewinkeld?

Er zijn geen vaste tijden per maand of seizoen, als zodanig. U kunt op elk moment van het jaar bellen en praten met een personal shopper. Zij zijn altijd beschikbaar om u te helpen.

Hoeveel kost een persoonlijke shopper?

Er zijn geen kosten voor de consument. Afhankelijk van het bedrijf kan u worden gevraagd een vergoeding te betalen voor een kleurjurk of een soortgelijke aankoop, of een vast aantal om een vriend een bericht te sturen.

plak het op je rekening

Hoe verdient een persoonlijke shopper geld?

Ze vinden je aardig en vertellen je misschien zelfs dat ze echt van je houden. Ze verdienen hun inkomen door andere mensen te helpen met een beetje marketing. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen het perfecte nageldesign bedrijf te vinden, of je helpen met een hoogte bedrijf. Misschien vinden ze zelfs wel een diamant voor je.

Hoe vindt iemand een personal shopper?

Er zijn veel gidsen. Als je er een gekozen hebt, moet je je maandelijkse of jaarlijkse lidmaatschapsgeld betalen. Daarna krijg je meestal een lijst van verkopers die je kunt e-mailen of bellen. Je zult ook gevraagd worden om specifieke niches te overwegen. Als je niet geïnteresseerd bent in een van deze, ben je verloren. De webdesigner zal meestal een demo-rapport voor u opstellen om aan geïnteresseerde kopers te geven.

Zodra u uw verhaal hebt gedaan, zal de personal shopper (u dus!) u de vereisten voorlezen en een bedrijf kiezen dat het beste bij u past. Dit is meestal een interessant proces. Je weet meestal niet wat er van je wordt verwacht totdat je meedoet.

iteerbare banen

Als de personal shopper helpt een behoefte te vervullen, of een bijzonder vervelend of groot probleem helpt op te lossen, zoals de lengte, een financieel onvermogen om meubels te kopen, enz. Sommige daarvan zullen duidelijk worden omschreven in de taakomschrijving, terwijl andere zullen worden bepaald door de handvatten die aan de specifieke functies worden gegeven.

Dan wordt de personal shopper niet alleen betaald om de behoefte te vervullen, maar ook om de andere problemen aan te pakken. Dit kunnen problemen zijn over de hoogte van het matras, of de liefde van iemands schaduw.

In wezen wordt het werk van zowel verkoper als personal shopper vergemakkelijkt door het werk van de personal shopper. In onze eenvoudigere dagen zou niemand er gewoonlijk van dromen om zowel de jas van een verkoper als die van een personal shopper te dragen – maar het is eigenlijk heel gewoon, als je bedenkt hoeveel verkopers er vandaag de dag in de wereld zijn. Vroeger was personal shopper zijn iets wat alleen vrouwen mochten doen.

Lees meer:

Kledingadviseur

Private shopping

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.