Paarden huidverzorging

Paardenbalsem

Hoe gebruik je nu paardenbalsem? Er zijn balsems die worden aangeprezen als de droom van bijna elke paardenliefhebber. Ze zijn er ook in verschillende soorten voor verschillende doeleinden. U kunt er een kopen om zeepokken, rimpels en andere dergelijke problemen te voorkomen. Sommigen geven de voorkeur aan de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen die de balsem heeft. Ze kunnen de huid ook een natuurlijke glans en gloed geven.

Balsems zijn meestal in crème- of vloeibare vorm verkrijgbaar. De meeste zijn verrijkt met propyleenglycol en hydroxylzuren. Ze bevatten gewoonlijk meer dan 200 ingrediënten en drie basisingrediënten: alfahydroxyzuur, carboxymethyltauraat en aloë. Zij hebben gewoonlijk ook een geurige formule. Over het algemeen zijn deze geurstoffen synthetisch of gemaakt van kunstmatige chemicaliën. Veel deskundigen zijn van mening dat ze schadelijk zijn voor uw huid. Sommige kunnen zelfs allergische reacties veroorzaken en zijn giftig. Dus het kopen van een paardenbalsem zal je zeker weghouden van zulke producten.

Paarden zweten, net als mensen, ook en maken daardoor een behoorlijke smeerboel. De oliën bevatten ook heilzame vitaminen en mineralen. Uw paard zal dus zeker baat hebben bij een regelmatige toepassing van een paardenbalsem. De verzorging van het paard zou moeten bestaan uit een grondige wasbeurt op een natte en stinkende handdoek, gevolgd door een topische paardenbalsem. U kunt ook helpen door warme vochtige handdoeken ter beschikking te stellen om het paard als volgt te stomen: vul een gootsteen met heet water en doe een paar druppels van een goede paardenbalsem op het water. Laat de stoom de poriën openen en het paard kalmeren.

Andere mogelijke ongemakken waar je vanaf kunt komen met behulp van remedies paarden huidverzorging paarden troost zijn broosheid, jeuk, roodheid, barsten, pijnlijkheid en algemeen ongemak. Wanneer aangebracht, zal de paardenbalsem alle schade herstellen die aan de huid is toegebracht door de regen, zon, wind en stof. Het paard zal ook ziekten en verwondingen helpen voorkomen, met inbegrip van de verspreiding van pest en andere zeer besmettelijke ziekten zoals altijd dodelijk Weer afhankelijk van het soort rit en rijtechnieken. rijtechnieken zoals scherpe bochten en op één voet springen of lopen zonder te trappen zullen het paard ook duidelijk doen lijden. krankzinnig paard symptomen zijn onder meer: Blaarvorming, verlies van Stuffiness, doorgaande pijn, verscheen grijs, leerachtig en ga zo maar door.

Bij het kopen van een paardenbalsem is het ook nuttig om te zien of het product actieve ingrediënten bevat zoals fenoxyethanol, decylglucosamine, fenothioneanol, glycerylmonostearaat, ginkgo biloba en neem-extract. Deze actieve bestanddelen staan erom bekend dat zij het ongemak dat het paard kan ondervinden door zijn natuurlijke afweersysteem, aanzienlijk verminderen. Fenoxyethanol of Alpha Hydroxy Acid wordt beschouwd als een echt bouwkundig bestanddeel dat zeer efficiënt is voor het exfoliëren van de huid, het verbeteren van de celvernieuwing, en voor het verminderen van de rimpels op de huid, die wetenschappelijk als niet-etbaar worden beschouwd.

Als je op zoek bent naar verzorgingsproducten voor de paardenhuid die de problemen kunnen behandelen die je paard kan ondervinden, dan kun je gewoon naar een plaatselijke winkel gaan en een klein flesje paardenbalsem halen om op zijn voorhoofd te smeren. Hij zal er niet heel anders uitzien, of als hij dat wel doet, zal hij zich zeker gedragen als een droompaard dat zijn dag in het zadel nodig heeft. Je hebt vast wel gemerkt dat hij er echt goed uitziet als je een crème met de hierboven genoemde ingrediënten in huis haalt.

Huidverzorging voor paarden, ontwikkeld ten behoeve van showgallanten die er zeker van willen zijn dat ze nooit oud zullen worden en er belachelijk uit zullen zien op hun favoriete paardenshort, kan zeker de oudjes op hun paard naar boven halen en er fantastisch uitzien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.