Manieren om een slaapkamer te stylen met de geruite trend

Plaid bed
 

Als u een fan bent van strepen, dan wordt deze bijzondere woontrend uw nieuwe beste vriend. De ruitjeslook duikt overal op, van beddengoed tot muurkunst, kussens en zelfs meubels. Het is geen verrassing waarom – het gedurfde patroon past bij zowat elke stijl, zodat het niet overvol of onderbenut raakt in uw ruimte. Bovendien is het het hele jaar door verkrijgbaar, wat betekent dat je het met gemak in je seizoensgebonden woonplannen kunt opnemen. Voor het geval u het nog niet wist, de plaid trend is de laatste paar seizoenen helemaal in. Van monochrome variaties tot gedurfde prints en zelfs dierenprints, alles van deze aard heeft zijn weg gevonden naar huizen in het hele land. Of u nu enkele van deze looks in uw huidige inrichting wilt verwerken of op zoek bent naar nieuwe ideeën om uw slaapkameraccessoires en decorstukken in het algemeen te vernieuwen, dit artikel helpt u bij beide!

Strepen in de slaapkamer: waarom het werkt

De geruite stijl maakt echt furore in de slaapkamerwereld. Als je hetzelfde gedurfde patroon in je slaapkamer wilt toepassen, moet je een paar dingen in gedachten houden. Het eerste wat u moet onthouden is dat deze stijl in vrijwel elke slaapkamer kan worden gebruikt, ongeacht het decor. Het werkt het beste in neutrale huizen waar de nadruk ligt op de functie en niet op het decor. Dit betekent dat u plaid in uw hele slaapkamer kunt gebruiken op vrijwel elke mogelijke manier, inclusief:

  • Door een laken over uw bed te leggen, maakt u van uw effen en saaie bed een plaid bed. Maar je kunt ook kiezen voor een effen laken om een soortgelijke look te creëren.

  • Investeer in geruit beddengoed, zoals een dekbedovertrek of een dekbedovertrek, en je hebt een nieuw centraal punt in je kamer. U kunt ook andere geruite accessoires gebruiken, zoals kussens of gordijnen, om een meer samenhangende look te creëren.

  • Voor een speelsere afwerking combineert u geruite lakens met geruit beddengoed en geruite gordijnen. U kunt ook een geruit vloerkleed gebruiken om alles samen te voegen.

Prints in de slaapkamer: waarom het werkt

Als u patronen in uw slaapkamer wilt verwerken, moet u rekening houden met een aantal overwegingen. Hoewel er eindeloos veel voor patronen geschikte muurkunst, posters en foto's zijn, moet je ook rekening houden met de grootte van de afbeelding. Als u van plan bent een grote afdruk of tekening in uw kamer te plaatsen, wilt u dat deze groot genoeg is om als centraal punt te dienen.

Je moet ook rekening houden met de schaal van de afbeelding. Een te kleine prent kan een muur volledig overnemen, terwijl een te grote prent het gevoel kan geven dat hij in de lucht zweeft en nergens op slaat.

Grotere ramen in de slaapkamer: Waarom het werkt

De sleutel tot een succesvolle integratie van elke huisstijl is ervoor te zorgen dat de stijl die u probeert te integreren in uw omgeving past. Een manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat je een raam in je slaapkamer hebt dat uitkijkt op een straat of een grote boom. Hierdoor zal je kamer veel groter aanvoelen, omdat het meteen wat extra openheid geeft.

Je zult je een stuk prettiger voelen als je wat extra ruimte in je slaapkamer hebt wanneer je je probeert af te sluiten van de wereld. Door je slaapkamer wat groter te maken, zal hij ook ruimer aanvoelen en minder als een kast.

Contact

Als je vragen hebt of hulp wilt bij het integreren van de plaid trend in je kamer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts kunnen u helpen de perfecte plaid items voor uw kamer te vinden en u helpen de look op een naadloze en stijlvolle manier in uw inrichting te verwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.