leer en meer

leer

Handles and More is een populair leerproduct voor slaapkamermeubelen voor binnen en buiten, en voor algemene meubelen en accessoires. De namen die aan Handles and More verbonden zijn, zijn bekende, professionele fabrikanten met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit. Hieronder volgt een korte Bagless Review van de lederen producten van Handles and More.

-$25.00 voor een standaard 54″ Handvatten Tas-Deze goed gemaakte handvatten set is duurzaam en wordt geleverd met 54 exclusief-ontworpen, dubbelzijdige strepen. De Handles zijn gesneden om comfortabel te passen in de hand, en de handige bid deal met riemen en roest weerstand garanderen dat u een handtas die duurt zal hebben.

-$11.99 Handvatten Tassen (26 kleuren)-$22.99( 48) Grote Handvatten Tas-Deze middelgrote handtassen hebben twee extra grote zakken voor nog meer opslag. Alle middelgrote Handles Bag hebben een grootte variërend van 9 “tot 14”.

-$11,99 Small Handles Bag-Deze leuke, middelgrote handtassen hebben één extra klein vakje. De kleine Handles Bag zijn perfect voor een veelheid van toepassingen van een plaats opruimen tot opruimen en het dragen van veel dingen.

-$3.99 per stuk, 2 verschillende sets-Deze unieke lederwaren omvatten een set van 4 Crop Tote Handles (41 kleuren), een set van 4 Pocket square Crop Tote (41 kleuren), en een set van 10 insteekhoezen. Deze inklapbare Crop Tote Handles en hun klassieke uitstraling maken ze populair onder interieurinrichters. De oplaadbare Cases zijn verkrijgbaar in 12 kleuren.

-15,99 dollar per set.

-$11.99 per doos.

-$14.99 per zak

-$15.99 per paneel

BONUS items:Sweater, Hooded Zip-On, Tote Bag, 12 samenstelbare kleuren (Ranta Rugata Foam, Swipe, ToteTweed, vixia, Ebony, norma, bubba, alpaca, en Makralon), plus een mix van medium alternate/accents en highlights.

Deze opvouwbare tassen zijn geweldige winkelmetgezellen. Gevuld met handvatten en riemen van hoge kwaliteit, zijn ze de perfecte keuze voor moeders die veel onderweg zijn. Deze praktische zakken zullen met stijl en gemak op hun plaats vastklikken. Ervaar het verschil Handvatten en sterkte! tijdens het verzamelen voor het diner met de baby’s! U zult onder de indruk zijn van zowel de hoeveelheid als de kwaliteit van deze praktische tassen. Wees jaloers op je vrienden. Koop deze tassen voor uw kleine prinses en maak van haar een grote meid.

Deze opvouwbare zakken van Lifetime Products zijn perfect voor:

-Wijn en drank

-zweet

-perfectionerende dagelijkse outfit

-spelen reizen

Lifetime Products heeft een eenvoudig antwoord op een zeer praktische vraag: “Welke tassen zijn kindvriendelijk en duurzaam?” Kwaliteitsproducten en -diensten zoals deze maken het leven voor gezinnen de moeite waard.

Verkrijgbaar in een scala van kleuren

Hard als spijkers, deze tassen van Lifetime Products zijn trots bedrukt met:

-100% bedrukt.

-Omdat we zoveel van je houden, hebben we 100% van de gebruikte materialen gedrukt van gerecycled materiaal om de impact op het milieu te verminderen.

-leiders van over de hele wereld geleverd in New York, San Francisco, Los Angeles, Chicago, New York en Toronto, om u de allerbeste producten te presenteren.

-Deze tassen zijn bedrukt op een manier die een kind helpt bij het leren in:

-statische displayborden

-kunsten en ambachten

-muziek en verhaaltjes tijd

-alfabetisering

-Wetenschap, technologie en geneeskunde

-Sterkte

– gehard tegen slijtage

Klassen:

-Schrijven en lezen verbeteren voor kinderen (Werning Plan)

-Theater en Muziek voor Kinderen (workshop Theater en Muziek voor Kinderen)

-Creativiteit en hersenstimulatie (seminarie Theater en muziek voor kinderen)

-Hulp bij tollen (Telling Time for Children)

-Oriëntatiegevoeligheid (plaatsgebonden activiteiten)

-Children’s Reading Society of America, Inc.

-De literaire vereniging van Britse kinderen

-opgevoed om te leren

-Scholen, vooral scholen van twee

-kunstcursussen op scholen

assistent-leraren.

Lees meer:

hobbywinkel heerlen

zelf kaart maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.