ant hotel.

Colonie de fourmis

Elk met hun verschillend uitziende kolonies, zoeken ze reden. Zelfs een mot kan zien wat er met zijn potentiƫle ei gebeurt, en acties ondernemen om een geschikt vogelbekdier aan te trekken om het te bevruchten. Leef bij je eigen Colonie de fourmis en ontmoet je favoriete schepsels van de wereld.

Ant hotel.

Irving Emblized Canada

STRETCH GOALS!

$2500: We zijn van plan om al onze netto winst te doneren aan verschillende goede doelen en wildreservaten. En een groot dank je wel aan onze backers! Gelieve uw toezegging aan te geven wanneer u het project steunt in de vorm van ofwel een rechtermuisklik -> opslaan als… Of, laat gewoon een berichtje achter in de comments. Je zult beloond worden!

Koop een reserve set van mierenhotel mierenmeubels voor uw huizen!

$3500: Onze mierenhotel set! Heb je altijd al die mierenstralen willen hebben die over draden klimmen of hun draakachtige vleugels die wapperen in de wind? Wat dacht je van die mooie zomerdame dingen? Het Mierenhotel is uw keuze voor uw exclusieve mierenhotel. Ze zijn handgemaakt van gewaxte stof en alle leersoorten zijn oude, eenmalig gebruikte dieren die ‘moe’ zijn. Ze worden op tijd voor Kerstmis opgenaaid. Verkrijgbaar in zowel Wavey Grey als Walnut brown.

$5000: Onze Mierenbank! Een bedorven mierenbank. Precies ontworpen voor het mierenvolk. Met kleuren die, tussen hen, lijken op de verschillende vruchten in de herfsttuinen. Hetzelfde voor de verscheidenheid set van neons. Ook een natuurlijk verouderingsmasker gecombineerd in deze karaf met een set natuurlijke snijbladen naar keuze. Genoeg heggen voor een miereneiland.

+ EN MEER DAT JE VERDIENT!

HOE REKKEN WE?

Nou… laten we beginnen:

REWARDS!

Pledge $500 of hoger, u krijgt een verwijzing naar uw beloningen keuze bij de bevestiging van deze Kickstarter fase!

of hoger, krijgt u een verwijzing naar uw beloningskeuze bij de bevestiging van deze Kickstarterfase!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.